21 de febr. 2012

CELEBREM LO NOSTRE CINQUÈ ANIVERSARI


El dia 10 de febrer vam celebrar el cinquè aniversari del Centre Ocupacional i Llar Residència Alcanar, fent una toma al Bar Moreno i fent-nos una foto a la plaça de l'Ajuntament formant el número 5.
En aquest dia tan especial, la Regidora d'Acció Social i Ciutadania i la Secretària de l'Ajuntament, ens van fer pujar a la Sala de plens de la Casa de la Vila. En aquest context tan especial ens van entregar un diploma d'agraïment i reconeixement en el dia
del nostre aniversari per la trajectòria en el poble d'Alcanar. Va ser molt emotiu, i també vam tenir el nostre moment de rèplica.


En arribar al centre, ja teníem les taules parades per a 45 persones. Estàvem els companys i companyes, monitors del CO i de la llar, la psicòloga, la treballadora social, voluntàries del centre, els caps dels serveis i una convidada molt especial, Mª Carmen Navarro (la regidora). El dinar, boníssim. I és que -com que fèiem 5 anys- vam demanar un dinar especial.
Com podeu veure, de postres: tarta d'aniversari (boníssima). La festa -com no podia ser d'una altra manera- va acabar amb ball.
Des d'aquí volem agrair als companys i companyes dels centres de l'Ametlla, Jesús i Campredó per haver pensat en natros, i felicitar-nos en un dia tan especial com aquest.