21 de febr. 2012

5 ANYS SENTint ALCANAR

En 5 anys que fa que estem al poble hi ha hagut molts canvis, però els més importants tenen a veure amb la nostra inserció a Alcanar i amb l’exercici dels nostres drets i deures en tant que persones i en tant que ciutadans.

A Alcanar estem fent molts amics. I és veritat, estem fent molts amics. Bé ho saben l’Àngels i el Santi de les flors, Carlos i Maria José del Moreno, Rosa Mª de la botiga de pintures, Josep de les Manualitats, Fermin del pavelló, el Pare Jony, la Judith del Grup de Diables, Gerónimo de la Colla Gegantera i Dolçainera, Pietat, Eva, Aïna i Mar de la biblioteca, Mario del súper, els nostres veïns Carmen, Tere i Manolo, Agustí de La Cafe, Miguel González, Pepita de la bodega, Alfons Moserrat, Mª Carme Navarro, Xavier Ulldemolins... del consistori, i com no, els voluntaris i voluntàries. Tots ells dia a dia ens fan la vida millor amb el seu respecte i reconeixement.

A més, hi ha tot un seguit d’entitats i comerços com l’Ajuntament, els mitjans de comunicació locals, el Club Deportiu Alcanar, L’Obra Social “la Caixa”, La Coral Infantil, l’Agrupació Musical Canareva, l’Escola Municipal de Música, les Mestresses de casa, l'Associació de Veïns del barri de la Bassa, el forn de pa Castell, V & F Reportatges, la Sessy... que sempre estan quan els necessites (i també quan no els necessites).

Ens hem esforçat per aconseguir la normalització del col·lectiu a la nostra comunitat, i agraïm als ciutadans i ciutadanes d’Alcanar que creguin en nosaltres, i que ens facin sentir part activa del nostre municipi.

També volem agrair a l’Ajuntament d’Alcanar la confiança que ha dipositat en nosaltres oferint-nos tasques concretes i demanant-nos col·laboració en diferents projectes municipals.



Així va quedar de manifest en el reconeixement institucional que s'ens va fer el passat dia 10 de febrer a la sala de plens de la Casa de la Vila, en motiu del nostre cinquè aniversari.

Moltes gràcies a tots.