4 de febr. 2008

DONEM A L'ALCALDE LA COMANDA DE POSTALS


Qui ens ho havia de dir?!!!

Dimecres 12 de desembre vam anar a l'Ajuntament d'Alcanar a dur les postals de nadal, que ens habien encomanat dies abans. La nostra sorpresa va ser quan el Sr. Grau, (la persona la qual ens fa fer la comanda) ens va fer passar a una sala de reunions, on destacava una taula llarguíssima, i ens va dir que ens esperéssim una estona que anava a buscar a l'Alcalde, Sr. Alfons Montserrat. Peró aixó només feia que començar, quan estàvem esperant que vinguessin, ens acudeix la Tere Lange, la responsable de la revista Alcanar.
- M'han avisat perquè vingués a fer unes fotos del moment- ens diu.
La situació anava millorant per moments...
Al cap d'una estoneta va arribar el Sr. Grau acompanyat pel Sr. Alcalde, ens vàrem presentar i li vàrem donar la comanda. José li va ensenyar un dels models i desprès la Mapi li va ensenyar l'altre model, tot de manera molt distesa: li van semblar fantàstiques.
Finalment Rubén li va donar l'albarà d'entrega per a que el signés. No només el va signar, sinó que va demanar el segell per segellar-lo.

Vam marxar de l'Ajuntament parlant de com havia anat, i amb la impressió de la feina ben feta.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Si, si, ... aquí ho expliqueu molt guapet. Però expliqueu-li a Juanjo Ejarque la vergonya que va passar quan va veure que estava l'alcalde i la premsa. Tierra trágame!!!!
Ànim que el blog és molt xulo.

Unknown ha dit...

Ah! Sóc Núria que no he pensat en posar la firmeta a l'escrit de dalt. Ara, a veure si ens dediquem a fer invitacions de boda. Què us sembla? Les postals de nadal van quedar fantàstiques i vatros en sabeu molt de fer coses d'estes.