20 de febr. 2008

DESFILEM PER CARNESTOLTES




Per segon any consecutiu hem participat al Carnestoltes. El grup encarregat de l'activitat de carnestoltes ha tingut un any de molt de treball i molta feina al taller.

Els monitors de la llar ens van ajudar a disfressar-nos i també es van apuntar a la rua de Carnestoltes. Vam anar disfressats de guàrdia urbana, ballant darrera la xaranga, que es deia "Per davant i per detràs" .

A la gent del poble li van agradar molt les nostres disfresses. Ens van aplaudir!! Vam xalar de valent!!


4 comentaris:

Unknown ha dit...

Esteu guapíssims. Vaya arte que teniu.Enhorabona pel treball ben fet. Si se surt disfressat se surt com vatros i les tonteries a banda. Unes disfresses molt encertades. Ara a pensar per a l'any que ve... de què anireu. Una abraçada. NÚRIA.

Unknown ha dit...

Es pot posar alguna galeria d'imatges al blog. Estaria bé poder veure més fotos, perquè en aquesta no es veu tothom. Una besada. NÚRIA.

lorena ha dit...

Enhorabona per una feina ben feta!
Segur que vau ser els reis de la rua!
Al igual que Núria, també demanaria més fotos per poder-vos veure a tots i ensenyar-ho als vostres companys de l'ocupacional.

Unknown ha dit...

Estic a la reunió amb els monitors per ensenyar-los el blog tal com em vau demanar. Us han trobat molt guapos amb la disfressa de carnaval.
Josep Vericat