29 d’abr. 2011

MÉS CARNESTOLTES

El cap de setmana del 12 i 13 de març vam celebrar el carnestoltes.
Sortírem amb disfresses de hawaïans i hawaïanes. Sabeu com les vam fer? "Pos" a les taules posàvem tires de "precinto" i enganxàvem el paper (triturat) per reciclar-lo. El precinto l'engaxàvem a sacs d'escombraries, i voilà! Van quedar uns vestits molt xulos i molt bonics. Van donar-nos molta feina. Tanta, que fins i tot vam comprometre'ns -per escrit- a fer un sobresforç i canviar unes activitats per unes altres. Després de votar la proposta, i rebre el vist-i-plau del nostre director, vam firmar el full de compromís que ens va permetre acabar les disfresses a temps.


La rua estava prevista per al dia 12, però -degut a la pluja- només es va poder celebrar el ball del Centre Cívic. Amb furgoneta i paraigües (per si de cas), vam anar-hi disfressats de mims.
Finalment, va parar de ploure i diumenge dia 13 es va fer la rua. En acabar el circuit, al mercat municipal es va servir un pica-pica per a tothom, i nosaltres estàvem allà.
Després veiérem l'enterrament de la sardina, i la crema del rei Carnestoltes.

Si voleu veure'ns en acció, hem trobat un video al youtube -sobre el carnestoltes d'Alcanar d'aquest any- en el que se'ns veu desfilar:

2 comentaris:

. ha dit...

Booon dia companys d'Alcanar!

Avui, quan hem visitat el vostre blog, ens hem quedat admirats del treball que heu realitzat amb les disfresses d'aquest any! ens ha agradat molt que fos amb material reciclat. Hem trobat a faltar una foto vostra disfressats de mims... Segur que us ho vau passar molt bé!

Salutacions del Centre Icària.

Centre Ocupacional i Llar Residència Alcanar ha dit...

Aquí teniu la foto dels mims. Esperem que us agrade. Gràcies pel comentari, que mos ha agradat molt. A més, mos ha ajudat a millorar la notícia.