17 de set. 2010

EL 23 D'OCTUBRE,"XOCKS. SEGURETAT EMOCIONAL" A L'AUDITORI


El proper 23 d'octubre, a les 19:30, a l'auditori "José Antonio Valls" d'Alcanar es presentarà i projectarà el curtmetratge "XOCKS. Seguretat Emocional". Trobareu l'acte anunciat a l'agenda cultural del poble d'Alcanar, en els cartells que penjarem pels comerços del poble, en el Facebook i segurament a les radios i publicacions locals.
Convidem a tot lo poble d'Alcanar, a les famílies que puguen vindre, als companys dels centres de Campredó, de l'Ametlla i de Jesús, als nostres amics, i a tothom que tingue ganes d'acompanyar-nos en la presentació de la nostra segona pel·lícula. Sereu tots benvinguts.
Us esperem!!!

8 comentaris:

. ha dit...

Estem orgullosos de vatros i tot i que la dita diu -Nadie es profeta en su tierra- natros pensem que aquest cop, sereu profetes a casa vostra.
També preguntar-vos quan la penjareu al bl, ja que el dia de la xirigotada va ha haure companys i monitors que no la varem poder gaudir.

CO Campredo Verge de la Cinta ha dit...

Esperem que tingueu molt d'èxit, el dia 23 d'octubre i que l'auditori es quedi petit, que tinguessiu molta sort, ja es comentareu com anat la presentació.
Ens podrieu fer arribar una còpia de la pel.licula, perque hi ha gent que no la va veure el dia de la xirigotada, i que tampoc podra assistir el dia esmentat, moltes gràcies, petons, abraçades i molta merda.......

puri ha dit...

Hola!!! chicos/as espero que os vaya muy bien el dia del estreno,por poco que pueda me gustaria bajar a ver la peli, pero sobre todo para estar un ratito con vosotros.

Por cierto, si necesitais que os quitemos a los paparachis de encima conozco a un guardaespaldas que esta de...... me llamais. ja ja.

CO Campredo Verge de la Cinta ha dit...

Hola bona tarda, tornem a ser els vostres companys del co campredó, però ara sóm els del taller 1. Només voliem dir-vos que estem molt contents de hagueu fet una altra peli. Que segur que estareu molt guapos i fareu molt bé!
Molts ànims!

puri ha dit...

Felicidades, todo un éxito el estreno de vuestra peli.
Todos/as estuvisteis magníficos.
Que decir de lo elegantes que ibais todos, los chicos perfectos,
y vosotras chicas...... me quede sin palabras cuando os vi, guapisiiiiiiimas.
Bueno, que tengáis mucha suerte,
porque solo con la ilusión que ponéis en todo lo que os proponéis,
ya os la merecéis. ( jolines me a salido casi en rima, soy una crack ja ja ).

UN ABRAZO MUY MUY FUERTE PARA TODOS

(gracias por aparecer en los créditos, me sentí uno mas de vosotros)

mnika ha dit...

Hola a tots!!!

Primer donar-vos l'enhorabona a tots i a totes, ahir va ser una tarde molt emotiva i plena de sentiments!
Cada un de vatros vos vau esforçar, i ja u diuen si t'esforçes tens una bona recompensa, i si vau tenir una bona recompença, vau tenir a tota la gent k vos estima alli i l'acte va sortir super be!!!!

Tots els monitors de CO i de la LLAR estem super orgullosos de tots vatros!!!

Ara segurissim k ja vos auran llegit el k escrit, aixi que ara aixequeu els braços tots i dediqueuvos un fort aplaudiment per a tots!!!!!!!

un besitooooooo!!

mnika ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Centre Ocupacional i Llar Residència Alcanar ha dit...

Moltes gràcies per donar-nos suport en un dia tan important com aquest. Moltes gràcies a tots.