31 de maig 2010

PRESENTEM SEGURETAT EMOCIONAL A CONCURS

Fa cinc mesos, ens va arribar la notícia que la DGT convocava un concurs de teatre en el qual nosaltres podíem participar. Ens vam engrescar, i quan tinguérem l'obra de teatre escrita, vam adonar-nos que necessitàvem un espai per assajar. Per això vam escriure una instància perquè l'Ajuntament ens deixés utilitzar l'Auditori.

Cada dilluns hem estat assajant l'obra de teatre (Seguretat emocional) i ho hem fet a l'Auditori del nostre poble, Alcanar. Ens ha costat molt; hi ha tres personatges amb un paper bastant difícil, però és bonica, i una mica dramàtica. Hi surten: policies, conductor, "camilleros", extres, infermer, celador, els personatges Dolors, Bonifaci i Salvador, i fins i tot un espectador indignat.

L'obra de teatre la vam filmar com si fos una pel·lícula i n'hem quedat prou satisfets.

El passat 28 de maig vam presentar a concurs l'obra de teatre per correu certificat a la Jefatura Provincial de Tráfico de Tarragona, i ara us ensenyem un tastet de l'obra amb aquest tràiler.


3 comentaris:

. ha dit...

Hem vist el vostre trailer i estem encuriosits per veure'l sencer. El que hem vist ens ha agradat molt.
Felicitats i a veure si hi ha sort.

puri ha dit...

DE AQUI A LA ALFONBRA ROJA. ESTAIS TODOS GENIALES. UN SALUDO DESDE ULLDECONAAAAAAAA.ESPERO QUE ME INVITEIS AL ESTRENO.ADEUUUUUUU.

pili rubio ha dit...

eii nois souuu els milloors! vinga endavant que ho ffeu molt be ....