12 d’abr. 2010

LA CAIXA DE L'ESCOLA


Fa unes setmanes vam rebre un correu dels joves de la classe de Trasició a la Vida Adulta de l'Escola de Campredó. Ens demanaven informació sobre com funciona el Centre Ocupacional d'Alcanar, ja que l'any que ve -alguns d'ells- entraran a algun dels centres ocupacionals de l'entitat. Per això els hem fet arribar per correu una caixa plena de coses.

A la caixa hi havia una foto de cadascú de nosaltres, una teula pintada amb l'ermita del Remei, 2 revistes del Mirador d'Alcanar, propaganda dels detallets que fem, 25 fotos fent activitats, una flor de la decoració de quinquennals i una carta explicant-ho tot.
A més els hem enviat tres DVDs: la pel·lícula de Lots, la poesia visual "la pasta" i una filmació de tots natros ensenyant l'edifici Montsià i explicant les activitats que fem al centre.

Ànims a aquells que aviat sereu companys nostres, i esperem haver-vos ajudat a conèixer-nos una mica més. Fins aviat!!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Acabem de llegir la vostra notícia que ha coincidit en la rebuda de la caixa. Ens ha fet molta il·lusió vore l'escrit que heu fet parlant de natros. Tenim moltes ganes de vindre a visitar-vos i pronte ho farem. Ens ha ajudat el vostre material i ens han les activitats ens han semblat molt interessants. Una abraçada a tots des de l'escola!!!