28 d’abr. 2009

EL DIA DE SANT JORDI EN ALCANAR

Conta la llegenda que en les terres de Montblanc hi havia un drac que atacava a tothom. El poble va decidir que, per a evitar aquests atacs, entregaria cada dia una persona que sortiria elegida per sorteig. Però un dia va sortir escollida la princesa.... Llavors, Sant Jordi va salvar la princesa del drac, clavant-li l’espasa al cor i de la ferida va néixer una rosa....

I com cada any, hem tornat a sortir al carrer amb la nostra paradeta. El temps ens ha acompanyat. Ha fet molta calor!! Com a novetat, aquest any hem preparat les nostres pròpies roses i també hem pintat dracs en unes teules petites. Tot s’ha venut molt bé, a la gent li ha agradat molt la nostra paradeta.
Ha estat un dia de molta feina. Per torns, tots hem estat treballant a la parada atenent la gent i venent els nostres detallets. Ara, sols ens queda recollir-ho tot i esperar que l’any que ve vagi tan bé com aquest o millor !!



2 comentaris:

Víctor ha dit...

Desitjo que la venta hagues anat molt bé!! Ara a començar a preparar lo de l'any que ve, a vore amb que ens sorpreneu!! Besitos i abraçades per a tots!!

pili rubio ha dit...

sou els millors vinga nois!!endavant !!